Logo Logo

Donderdag 20 juli is het zover, dan gaan de 25 rijwoningen van Nieuwerwets Wonen in verkoop!

Lees verder

Op het veldje bij het Aangelag zijn 2 speeltoestellen geplaatst. Geschikt voor voor zowel de kleine als voor grotere kinderen.

Lees verder

De bouw van de tweede fase van Nuenen West is in volle gang. De volgende fase is volop in voorbereiding en krijgt de naam 'Nieuwerwets Wonen'.

Lees verder

Hoe leuk is het om mensen te leren kennen die iets te maken hebben met Nuenen West! Wat is hun verhaal? Aan het woord is Jo Rouschop, verkoopmanager bij BPD en een vaste kracht in het verkoopteam van Nuenen West.

Lees verder

Afgelopen zondag was de allereerste editie van Rondje Nuenen West. Veel enthousiasme en ruim 400 deelnemers aan de start! Het was een groot succes!

Lees verder

Per 21 april zijn er weer een aantal nieuwe bouwkavels aan het aanbod in Nuenen West toegevoegd. Heb je belangstelling voor één van deze kavels?

Lees verder

Rondje Nuenen West

Op 7 mei a.s. vindt veldloop "Rondje Nuenen West" plaats. Een prachtige loop door onder andere het nieuwe Nuenen West. Je kunt kiezen tussen twee afstanden: 7,5 km en 15 km.

Lees verder

De bouw van de 23 woningen uit fase 2 verloopt voorspoedig. Alle funderingen zijn inmiddels gestort en de eerste woningen hebben zelfs al een begane grond vloer.

Lees verder

Een paar jaar bestond het logo van Nuenen West al. Het refereerde naar het schilderachtige Nuenen met de kleuren geel en groen. Wij vonden dat het tijd werd voor iets nieuws.

Lees verder

De eerste grondwerkzaamheden voor de bouw van de 23 woningen in fase 2 van bouwveld A zijn inmiddels verricht.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?