Bereikbaarheid Nuenen West

Nuenen West ligt gunstig en goed bereikbaar tussen Eindhoven en Nuenen. Zowel met de auto als het OV kun je vanuit hier veel kanten op. Zo sta je met de auto al binnen een kwartier midden in de gezellige dynamiek van Eindhoven. Bovendien ben je vanuit de nieuwbouwwijk met 5 minuten fietsen in de gezellige dorpskern van Nuenen.

Alles op de fiets

Nuenen West ligt in een prachtige omgeving aan de rand van het Eckartdal en het Eckartse bos. Het is een feest om naar je bestemming te fietsen door de mooie natuurgebieden in de omgeving. Vanuit Nuenen West bijvoorbeeld fiets je lekker langs de Karpendonkse Plas naar Eidhoven, je bent er in 15 minuten. En de andere kant op ben je vanuit Nuenen West ook zo in de dorpskern van Nuenen. Makkelijk als je even een boodschapje moet doen of gezellig iets wil drinken op een terras.

Goede OV-verbindingen

Ook met het openbaar vervoer is Nuenen West goed bereikbaar. Nuenen West heeft een eigen bushalte aan de Europalaan. Hier stoppen 2 buslijnen (322 en 404) die rechtstreeks rijden naar het centrum van Nuenen en Station Eindhoven, via de HOV-2 busbaan. HOV staat voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer. Dit is een vrije busbaan van Nuenen – en via Nuenen West - naar Winkelcentrum Woensel en het busstation in Eindhoven. Je bent dus zo in Nuenen, Eindhoven en Winkelcentrum Woensel!

Met de auto zo in Eindhoven

De Europalaan vormt de markante entree van Nuenen West. Aan beide zijden van deze weg verrijst de nieuwe woonwijk. De woningen liggen aan ventwegen op een kleine afstand van de Europalaan. Dit maakt de ontsluiting prima, zeker dankzij diverse snelwegen dichtbij, zoals de A2, A50 en A58. Via de Europalaan/Sterrenlaan/John F. Kennedylaan rijd je in 10 minuten naar het centrum van Eindhoven. Of je rijdt via de Europalaan/Opwettenseweg naar de A270, aan de zuidkant van Nuenen West, die Eindhoven en Helmond verbindt.

Fiets
OV
Auto
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Nuenen West? Bekijk het woningaanbod