Nieuwbouw in Nuenen

Het Noord-Brabantse dorp Nuenen heeft een rijke historie, een prachtige groene omgeving en een ruim aanbod aan voorzieningen. Woon je in Nuenen West, in een duurzame en comfortabele nieuwbouwwoning in Nuenen, dan wil je hier nooit meer weg. Lees hier waarom wonen in Nuenen zo fijn is.

Knus dorp met historie

Nuenen ademt een knusse dorpse sfeer door haar rijke historie en authentieke kenmerken. De historische wegen, oude bomen, boerderijen en de Opwettense watermolen maken de plaats authentiek en sfeervol. Naast een rijke historie heeft Nuenen een ruim aanbod aan voorzieningen, zoals scholen, sportclubs, winkels en restaurants. Bovendien woon je hier in een prachtige groene omgeving.

Prachtige omgeving

Aan de noordwestkant van Nuenen ligt het Nuenens Broek, een groot bosgebied waar je fijne lange wandelingen kunt maken over de aangelegde wandelpaden. Er is zelfs een wandelroute die in het teken staat van Vincent van Gogh; de Van Goghroute voert je langs verschillende objecten en panden die herinneren aan de tijd dat de schilder in Nuenen woonde. De Potstalroute is een 15 kilometer lange wandelroute waarin cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Je wandelt door de prachtige bossen op de Geeneindse Heide, maar ook langs Van Gogh wetenswaardigheden, vele oude boerderijen en 1 van de bijzondere cultuurhistorische molens. Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek Nuenen vanuit jouw nieuwbouw koopwoning in Nuenen!

Nieuwbouw Nuenen West

De afgelopen jaren heeft Nuenen West bewezen een gewilde te plek te zijn om te wonen en te leven voor jong en oud. Ideaal gelegen tussen dorp en stad. Alles lekker nieuw, duurzaam en zéker geen saaie nieuwbouwwijk. Er zijn buurtbarbecues, een buurtapp houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen in de nieuwe wijk, maar ook is er het jaarlijkse loopevenement Rondje Nuenen West. En het goede nieuws is; de nieuwbouwwijk Nuenen West is nog lang niet klaar! Kom wonen in Nuenen West!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Enthousiast geworden? Bekijk het woningaanbod