Het woord is aan Liza Snijders

"Zeer gemotiveerd voor de 22,5 km!"

Deze keer is het woord aan Liza Snijders, fanatiek hardloopster en woonachtig in Geldrop. Aangezien Liza de allereerste vrouwelijke inschrijver is van de 22,5 km willen we graag weten wat haar drijfveer is en uiteraard ook haar betrokkenheid bij Nuenen West. Vorig deed Liza al mee met Rondje Nuenen West en dat was een groot succes. De 15 km verliep vlekkeloos. Vervolgens heeft ze al 2 halve marathons gelopen. Door iedere week te trainen voelt Liza zich gemotiveerd om dit jaar de 22,5 km te voltooien. Omdat wij benieuwd zijn naar de enorme drijfveer van deze doorzetter en haar betrokkenheid bij Nuenen West geven we haar graag het woord.

Liza Snijders

"Nuenen West lijkt me een fijne plek om te wonen"

De eerste vrouwelijke deelneemster op de 22,5 km! Wat is jouw drijfveer om deze afstand te lopen? 
De 22,5 km is inderdaad een enorme uitdaging voor mij, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Momenteel train ik 3x in de week en ik zit sinds een jaar bij Loopgroep Geldrop (LOGO).

Het hardlopen is bij mij begonnen toen ik een artikel voorbij zag komen over de Dam tot Damloop @ night. Deze run werd georganiseerd om geld op te halen voor de Nierstichting. Hiermee heb ik niet alleen een supersportieve prestatie neergezet, maar ook een bijdrage geleverd in de sponsorwerving voor dit geweldige goede doel! Aangezien mijn zoontje destijds net een paar maanden aan de dialyse zat, was dit voor mij een enorme drijfveer. Ik wilde iets doen voor hem, maar ook voor alle andere nierpatiënten. Inmiddels heb ik deze run al 3x gelopen (2x de 8km en afgelopen jaar de 15km).

"Hoe bereid je je voor op Rondje Nuenen West 2018?"
Door consequent te blijven trainen blijf ik fit. Ik train 3x in de week waarbij ik in het weekend probeer om een lange afstand te lopen. Verder probeer ik ook bij de trainingssessie aanwezig te zijn die op 6 april wordt georganiseerd door TomTrainer. Verder hoop ik dat de sfeer en aanmoedigingen dit jaar net zo goed zijn als vorig jaar. Vorig jaar was namelijk erg gezellig, een zeer geslaagd evenement in nieuwbouwwijk Nuenen West!

 "Wat vind je trouwens van de nieuwbouwwijk Nuenen West?"
Ik ken de nieuwbouwwijk Nuenen West goed omdat ik er dagelijks langs rijd richting mijn werk. Het lijkt me een fijne plek om te wonen om dat je vanuit hier zowel snel in Eindhoven bent als in Nuenen. Het ligt centraal en het is een kindvriendelijke woonwijk waar leuke dingen worden georganiseerd als bijvoorbeeld Rondje Nuenen West! Ook de architectuur van de woningen spreekt me erg aan, een dorpse uitstraling in een modern jasje!

 

Leuk voor iedereen! Rondje Nuenen West
Jo Rouschop, verkoopmanager Maak ook kennis met...