Maak kennis met Robert Koelink

Hoe leuk is het om mensen te leren kennen die iets te maken hebben met Nuenen West! Wat is hun verhaal? Aan het woord is Robert Koelink, verkoopcoördinator bij BPD en een vaste kracht in het verkoopteam van Nuenen West. Momenteel houdt hij zich bezig het hardloopevenement "Rondje Nuenen West". Dit is het kader van de gebiedspromotie voor Nuenen West. Hij vertelt er enthousiast over.

Work in Progress!

"Maar Robert, hoe kom jij in de organisatie van Rondje Nuenen West terecht?" 
Ik werk sinds oktober 2015 bij BPD, dé gebiedsontwikkelaar in Nuenen West. In het kader van de gebiedspromotie kregen wij het idee om een hardloopevenement te organiseren. Als ex- topsporter wil je hier natuurlijk het maximale resultaat uit halen!

"Leuk! Maar waarom een hardloopevenement?"
Nuenen West ligt geweldig! De locatie tussen de dynamiek van Eindhoven en het gezellige, dorpse Nuenen maakt van Nuenen West een heerlijke plek om te wonen. Daarnaast heb je met het Eckartdal én het Dommeldal twee geweldige buurmannen, wie wil dat nou niet? We willen laten zien hoe gunstig Nuenen West ligt, maar vooral hoe mooi de natuur hier is. Dat kun je dus maar op één manier goed laten zien... Er dwars doorheen!

"Klinkt goed.. Maar ook een hele organisatie!"
Het is veel werk, maar ook verdomd leuk om te doen! Als sporter in hart en nieren doe je er natuurlijk alles aan om het maximale resultaat te bereiken. En alle positieve reacties helpen hier enorm aan mee. Er zijn ook veel mensen die een helpende hand bieden. Zo heeft Harm Sengers bijvoorbeeld het parcours uitgestippeld… Meer over Rondje Nuenen West.

"Harm Sengers? Dat is toch die snelle marathonloper uit Eindhoven die “mr. 040” wordt genoemd?
Jazeker, mr. 040 heeft een duizelingwekkend persoonlijk record op de hele marathon van 2 uur 19 minuten. Onlangs heeft hij een woning gekocht in Nuenen West. Daarom zou ik nu graag het woord willen geven aan Harm!

Robert Koelink
Schrijf je in! Rondje Nuenen West
Maak ook kennis met Harm Sengers