Het woord is aan Thibault van der Laan

Deze keer is het woord aan Thibault (spreek uit als Tibo) van der Laan, 25 jaar oud en kersverse koper van een woning in Veld D van Nuenen West. Thibault is al bijna 8 jaar samen met Nathalie Verschueren en samen hebben zij 5 jaar geleden het bedrijf Diversity Communications opgericht. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in video en animatie, gevestigd op Ekkersrijt. Als Thibault niet aan het werk is vind je hem in de sportschool of is hij lekker aan het ontspannen. Hij houdt onder andere van lekker eten en van gamen. Een kersverse koper van een woning in Veld D van Nuenen West. We geven hem graag het woord!

Thibault van der Laan

"Het beste van beide werelden"

Je hebt recent een woning gekocht, wat is de belangrijkste reden waarom je hebt gekozen voor Nuenen West.
Wij zijn allebei fan van nieuwbouw. Daarom hebben we in regio Eindhoven alle nieuwbouwwijken vergeleken. Nuenen West scoorde voor ons het beste op allerlei punten. Denk hierbij aan ligging, faciliteiten in de buurt en de stijl van de wijk. Tevens zijn wij vanuit Nuenen West binnen 10 minuten op ons kantoor. Helemaal top dus!

Op welke manier ben jij betrokken bij Nuenen?
Wij wonen al ons hele leven in Nuenen en zijn ook zeer betrokken met de Nuenense ondernemers. Wij zijn beide bestuursleden van netwerkvereniging JONG! Nuenen. Dit is een netwerkclub van enthousiaste, ondernemende mensen uit Nuenen en omgeving. Aan deze netwerkclub zit geen leeftijdslimiet en je hoeft hiervoor ook niet perse een ondernemer te zijn.

Wat zijn voor jou de voornaamste voordelen om te kiezen voor Nuenen West?
De combinatie van de voordelen van een dorp en de voordelen van een stad is echt top. Binnen no-time sta in in Eindhoven centrum, heb je de luxe van meerdere supermarkten in de buurt en ook sport en entertainment faciliteiten in overvloed. Kortom; het beste van beide!

Leuk voor iedereen! Wonen in Nuenen West?
Jo Rouschop, verkoopmanager BPD Maak ook kennis met...