Basisschool 'Het Mooiste Blauw' in Nuenen West

Als je door Nuenen West loopt kun je al goed zien waar de nieuwe basisschool gebouwd gaat worden. Een groot geëgaliseerd perceel laat de contouren van de nieuwe basisschoollocatie goed zien. Het groengebied voor de school wordt ook het speelterrein voor de oudere kinderen. Achter het gebouw komt de moestuin en wordt de ruimte ingericht als speelterrein voor de jongste kinderen. 

Het ontwerp

Zodra er gebouwd gaat worden aan de basisschool worden er ook bouwhekken geplaatst. Als de bouwactiviteiten plaats gaan vinden wordt dit uiteraard als nieuwsbericht aangekondigd. Momenteel worden de bouwtekeningen nog door de architect verfijnd. Het ontwerp mag er in ieder zijn! 

Infopunt

Momenteel staat de school nog aan de Brabantring in Nuenen. Hier is is een informatiestand ingericht zodat iedereen die belangstelling heeft, die bouwactiviteiten kan volgen. Met vragen kun je altijd terecht bij de directeur Marianne Boschman.

Ook als je geïnteresseerd bent in het onderwijs wat straks gegeven wordt in basisschool Het Mooiste Blauw kun je nu al op De Mijlpaal terecht.

Het Mooiste Blauw

Contactgegevens

Jenaplanschool De Mijlpaal ligt op fietsafstand van Nuenen-west. Brabantring 1, 5672 EE Nuenen.

Spelende kinderen basisschool De Mijlpaal

De Mijlpaal is een school van stichting PlatOO openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Nuenen West? Bekijk het woningaanbod