Bijeenkomst toekomstbestendig wonen in De Vorsten

15 april '24

Op zaterdag 20 april organiseert de Rabobank een informatiebijeenkomst over toekomstbestendig wonen. Het project De Vorsten in Nuenen West neemt hier aan deel, dus dit is de perfecte gelegenheid om al je (financiële) vragen te stellen. Kom je ook?

 

Toekomstbestendig wonen

Toekomstbestendig Wonen is één van de grootste maatschappelijke uitdagingen in Nederland. Het raakt iedereen. Het is daarom slim om nu na te denken over jouw woonwensen en mogelijkheden. Is dit de woning waarin je oud wordt of gaat je nog een keer verhuizen? Waar moet je dan rekening mee houden?

Uit onderzoek blijkt dat veel senioren denken dat ze geen hypotheek meer kunnen krijgen of dat er bijvoorbeeld geen geschikte woningen beschikbaar zijn. Vaak is er echter meer mogelijk dan je denkt. Om die reden nodigt Rabobank je uit voor een informatiebijeenkomst over toekomstbestendig wonen en wordt je bijgepraat over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast is de makelaar bij deze bijeenkomst aanwezig om jouw vragen over de woningen in De Vorsten te beantwoorden.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 20 april 2024 op Fellenoord 17 te Eindhoven
Je kunt kiezen bij aanmelding voor de ochtendbijeenkomst van 09:30-12:30u of de middagbijeenkomst van 14:00-17:00u. Beide bijeenkomsten zijn hetzelfde.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

09.30 of 14.00 uur | deuren gaan open, ontvangst met koffie en thee
10.00 of 14.30 uur | presentatie Toekomstbestendig wonen
11.00 of 15.30 uur | bezoek aan onze informatiemarkt
12.30 of 17.00 uur | einde bijeenkomst

We hebben plek voor 250 personen per bijeenkomst, vol = vol

Aanmelden kan via onderstaande button. 

Aanmelden
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  Bekijk het woningaanbod