Nóg eens 10 nieuwe woningen extra in Veld D fase 3

3 mei '21

Veld D fase 3 is nog niet klaar.....Nog eens 10 woningen zijn in voorbereiding. Het aanbod bestaat uit 8 grote 2 onder 1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Hoe deze er uitzien en wanneer je kunt aanmelden als belangstellende? Lees er alles over.

Aanmelden kan binnenkort

In de populaire wijk Nuenen West krijg je nóg een kans zo'n mooie woning in Veld D fase 3 te kopen. Een uitbreiding van 10 woningen is op dit moment in voorbereiding. Dat wil zeggen dat we achter de schermen onder andere bezig zijn om impressies van de woningen te maken. Aanmelden voor deze woningen kan nog niet maar zodra we de informatie beschikbaar hebben laten we dat weten via de nieuwsbrief. Abonneer je dus alvast op de nieuwsbrief voor het geval je dat nog niet hebt gedaan. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. 

image alt

Woningtypes

Wil je weten welke woningtypes er komen? Kijk dan alvast bij het verkochte aanbod van Veld D. Deze woningen zijn vergelijkbaar met het aanbod in de nieuwste uitbreiding op 2 nieuwe 2 onder 1 kapwoningen na.

2 onder 1 kapwoningen zoals:

  • bouwnummers 25 en 26
  • bouwnummers 27 en 28

Vrijstaande woningen zoals:

  • bouwnummer 24 en 34

Vergelijkbaar aanbod

Verwachte start verkoop

Op dit moment wordt het plan verder uitgewerkt. Om een goede indruk te geven hoe de woningen eruit komen te zien delen we de komende tijd steeds meer informatie met je. Houd daarom de nieuwspagina goed in de gaten of, nog beter abonneer, je op de algemene nieuwsbrief van Nuenen West als je dat nog niet gedaan hebt en maak een persoonlijk account aan. Je wordt automatisch via e-mail op de hoogte gehouden. Naar verwachting start de verkoop na de zomer van 2021.