Bouwnummers Panakkers Zuid live!

29 juni '22

Alle 58 bouwnummers van Panakkers Zuid staan nu live. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Tip: Door je favoriete bouwnummers toe te voegen aan je verlanglijstje krijg je informatie die is afgestemd op deze lijst. Handig toch! 

Stap verder

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in Panakkers Zuid. Kies jij voor een uitzicht op een groen veld, of staat jouw droomwoning in één van de knusse straatjes in de deze wijk? 

Bekijk het woningaanbod

What's next?

Aan de impressies en de woningplattegronden wordt op dit moment nog hard gewerkt en volgen wat later. Dat geldt ook voor de prijzen per woning en de brochure die je straks zelf samenstelt van jouw favoriete woning. Vergeet dus niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws