Boerengolf op bouwveld D

Kopers, bewoners, omwonenden en andere enthousiastelingen konden op bouwveld D – je raadt het al – komen boeren-golfen.

Ook aan de minder sportieve geïnteresseerden was gedacht: kopje koffie, koekje, picknickbanken en zelfs dekentjes voor de ‘luie’ koukleumen. Zo konden mensen elkaar op een laagdrempelige en ontspannen manier leren kennen. Voor sommigen was dit een ideale mogelijkheid om alvast kennis te maken met hun toekomstige buren. Zo werd er op deze zonnige zaterdag van alles met elkaar besproken: het gezamenlijk aanleggen van de tuin, toekomstige buurtfeestjes en de buurtapp die binnenkort wordt geactiveerd in Nuenen West.

Boeren- golf & Buiten- lui
Boeren- golf & Buiten- lui
Boeren- golf & Buiten- lui

Perfecte omstandigheden

De omstandigheden voor deze eerste ‘boeren-golf & buiten-lui’ activiteit waren perfect, de sfeer was gemoedelijk en de deelnemers fanatiek! Want wees nou eerlijk… hoe leuk is het om een bal weg te meppen op een locatie waar straks misschien wel je nieuwe huis staat?!

Mede dankzij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats in Nuenen werd deze najaarsactiviteit een succes. Een enthousiaste groep hobbyisten heeft voor Nuenen West de 9 verschillende huisjes gemaakt die wij als ‘hole’ kunnen gebruiken. Het resultaat… voor herhaling vatbaar!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil jij ook wonen in Nuenen West? Bekijk hier het aanbod