Een tipje van de sluier: conceptbeelden Panakkers Zuid

15 juli '22

Vol trots laten we je de eerste conceptbeelden van Panakkers Zuid zien! De impressies zijn nog niet af, maar ze zijn te mooi om niet alvast met je te delen! De conceptbeelden geven al een goed beeld hoe mooi deze fase van Nuenen West gaat worden.

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Panakkers Zuid zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de definitieve exterieurbeelden. Ben je ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? En hoe de wijk er van bovenaf uitziet? Binnenkort volgen er ook nog interieurimpressies en een vogelvlucht.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Het woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in Panakkers Zuid? Bekijk het woningaanbod