De Vorsten: Bouwnummers met definitieve impressies en plattegronden live!

2 juli '24

Alle 28 bouwnummers van Westerpark - De Vorsten staan nu live. Hiermee zijn we weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken en de indicatieve koopsom eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en wat de ligging in het gebouw is.

Bekijk het aanbod
image alt

Binnenkort in verkoop

De verkoop van Westerpark - De Vorsten komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Daarnaast zullen we zeer binnenkort ook de verkoopstukken en definitieve prijzen met je delen.

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

image alt

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?