Definitieve impressies en plattegronden online!

8 augustus '22

Een tijdje geleden hebben we de eerste conceptbeelden van Panakkers Zuid met je gedeeld. Goed nieuws, want inmiddels zijn de definitieve plattegronden, interieur- en exterieurbeelden klaar. We kunnen niet wachten om ze met jou te delen, want wat zijn ze mooi geworden! Bekijk ze snel bij het woningaanbod.

image alt

Het complete plaatje

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van Panakkers Zuid. Nu alle bouwnummers met definitieve plattegronden en beelden bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en hoe groot de achtertuin ongeveer is. 

Bekijk de woningen
image alt

Binnenkort in verkoop

De verkoop van Panakkers Zuid in Nuenen West komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Mijn Eigen Huis
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod