Jouw nieuwe keuken

16 augustus '21

De 10 woningen in Veld D fase 3 worden allemaal opgeleverd met een volledig ingerichte keuken, voorzien van moderne en kwalitatieve apparatuur van Whirlpool. Benieuwd naar de standaard keukens? Lees snel verder.

Kloppend hart van jouw huis

De keuken is niet zomaar een ruimte in huis. Het is een plek waar je samenkomt met je gezin of een gezellig drankje drinkt met vrienden en waar je de heerlijkste maaltijden bereidt. Hét kloppende hart van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw levensstijl en woonwensen. 

image alt

2 onder 1 kapwoningen

De 2 onder 1 kapwoningen hebben in de basis een keuken in hoekopstelling. Uitgevoerd in wit, greeploos en voorzien van Whirlpool apparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast en combimagnetron. Afhankelijk van het type 2 onder 1 kapwoning verschillen de formaten. Zo hebben bouwnummer 36 en 37 een hoekopstelling van 250 x 221 cm en de overige bouwnummers een afmeting van circa 342 x 221 cm. 

Naar de 2 onder 1 kapwoningen
image alt

Vrijstaande woning bouwnummer 38

Bouwnummer 038 heeft in de basis voor de keuken opgesteld met een kastenwand en een werkeiland. De kastenwand bestaat uit 3 hoge kasten en de apparatuur in de wandopstelling zoals inductiekookplaat, wandschouw, koelkast, combimagnetron zijn van Whirlpool. 

Het keukeneiland heeft een inductiekookplaat van Whirlpool, een eilandschouw, een twist contactdoos, een rvs spoelbak en een duurzaam werkblad van Greengridz. In het eiland mag de geïntegreerde vaatwasser van Whirlpool niet ontbreken. 

Bekijk bouwnummer 038
image alt

Vrijstaande woning bouwnummer 45

De basis voor bouwnummer 45 is een wandopstelling in combinatie met een spoeleiland. Er zijn verder vele opties om je keuken naar eigen smaak en wens in te richten. Apparatuur in de wandopstelling zoals inductiekookplaat, wandschouw, koelkast, combimagnetron zijn van Whirlpool. Het keukeneiland een rvs spoelbak en een duurzaam werkblad van Greengridz. In het eiland mag de geïntegreerde vaatwasser van Whirlpool niet ontbreken. 

Bouwnummer 45

Luxe badkamer en sanitair

De tijd dat je na de oplevering nog flink aan de slag moest om je nieuwe huis de luxe te geven die je wilde, is verleden tijd. Heb jij een woning op het oog in Nuenen West? Dan is het goed om te weten dat die woning wordt opgeleverd met een volledig afgewerkte badkamer en toilet. Helemaal gebruiksklaar! Heb je zelf specifieke wensen? Je kunt de badkamer en het toilet naar eigen wens aanpassen in overleg met onze sanitair leverancier.

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf al koken in één van de luxe keukens? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete bouwnummer(s). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

  Meer nieuws
  Bekijk alle woningen