Hoogste punt Veld D fase 3 bereikt

26 september '22

Het hoogste punt van de 43 woningen van Veld D fase 3 in Nuenen West is bereikt. En dat moest gevierd worden. Op 22 september vierden we dat samen met de toekomstige bewoners. Een mooie gelegenheid om met hun buren kennis te maken!

image alt

Feestelijke kennismaking

Nuenen-West is een ontwikkeling van VOF Nuenens Kwartier, een samenwerking tussen Hurks en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. Het hoogste punt van de 43 woningen die door Hurks worden gerealiseerd is bereikt. Een moment wat BPD, Hurks en de gemeente vandaag samen met de bewoners vierden. Voor de aanwezigen tegelijk een mooie gelegenheid om met hun buren kennis te maken.

image alt

Verwachte oplevering begin 2023

Wethouder Ralf Stultiëns plaatste de eerste staalconstructie van een schoorsteen tussen de eerste en tweede verdieping van een woning. Daarna werd er geproost op een mooie toekomst voor de bewoners in dit laatste stukje van Nuenen-West Veld D. Naar verwachting kunnen de bewoners in de eerste helft van 2023 hun nieuwe woning in deze groene en rustige wijk betrekken. Bij de inrichting van de wijk is veel aandacht besteed aan het realiseren van een duurzame én gezellige buurt.

Wethouder Stultiëns vertelt: “Nuenen-West wordt opnieuw uitgebreid met prachtige woningen. In dit specifieke geval kunnen we 43 huishoudens een welkom thuis bieden in onze mooie gemeente. Maar dit heugelijke moment betekent vanzelfsprekend niet, dat we al klaar zijn... Op naar de vólgende bouwfases, dus!”

Iets vragen? Contact
Ook wonen in Nuenen West? Actueel aanbod