Wat maakt woningtype E bijzonder?

4 mei '23

Deze riante 2 onder 1 kapwoning is niet zomaar een woning in Panakkers Zuid. En het goede nieuws is, er zijn er nog een paar vrij. Loop je mee?

image alt

Een zee van licht!

Hoe meer daglicht in huis, hoe beter: het bezorgt je meer wooncomfort en vaak zelfs voor een goed humeur. Woningtype E beschikt over grote raampartijen in de woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin die zorgen voor veel lichtinval. Met een woonoppervlakte van 145 m2 kan iedereen hier zijn plekje wel vinden. 

Een master bedroom

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers, waarvan de master bedroom zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Deze ruime slaapkamer biedt tal van mogelijkheden, creëer bijvoorbeeld een grote garderobe óf kies voor een kaptafel en een fijne zithoek om 's avonds neer te ploffen met een goed boek. 

De badkamer is voorzien van een compleet sanitair, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. 

Enthousiast geworden?

Bekijk via onderstaande kavelkaart de ligging van de nog beschikbare bouwnummers. Heb je interesse in een woning? Je kunt nu zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Ik ben geïnteresseerd!