Jouw woning luxe afwerkt!

19 augustus '21

De tijd dat je na de oplevering nog flink aan de slag moest om je nieuwe huis de luxe te geven die je wilde, is verleden tijd. Heb jij één of meerdere woningen van de 10 in Veld D fase 3 op het oog? Dan is het goed om te weten dat die woning wordt opgeleverd met een volledig afgewerkte badkamer en toilet. Helemaal gebruiksklaar! Heb je zelf specifieke wensen? Je kunt de badkamer en het toilet naar eigen wens aanpassen in overleg met onze sanitair leverancier. 

image alt

Vrijstaande woningen

Het wandcloset is van Villeroy & Boch, type Avento en in wit uitgevoerd. Het fonteintje ook, maar dan van de serie Architectura en het kraantje is van Hans Grohe type Focus. In de badkamer bepaal je zelf of je 1 of 2 wastafels neemt. Kies je voor 1 grote dan is het er een van 1m breed van type Avento en daarboven komt dan 1 grote spiegel. Wil je liever 2 wasbakken, dat kan ook. Die zijn van dezelfde serie maar dan 60 cm breed en met 2 spiegels. 

Baden en douchen

Om  helemaal tot rust te komen neem je een ontspannen bad! Standaard in de vrijstaande wonigen is een ligbad van Villeroy & Boch Subway. Er is een separate douchehoek en de thermostaatkranen zijn van Hans Grohe Ecostat.

Vrijstaande woningen
image alt

2 onder 1 kapwoningen

De 2 onder 1 kapwoningen zijn standaard al net zo luxe afgewerkt als de vrijstaande woningen. Ook hier is het sanitair van Villeroy & Boch en de kranen van Hans Grohe. Zowel de toiletcombinatie, het ligbad als de wasbak zijn van het type Architectura.

2 onder 1 kapwoningen

De keukens

De 10 woningen in Veld D fase 3 worden allemaal opgeleverd met een volledig ingerichte keuken, voorzien van moderne en kwalitatieve apparatuur van Whirlpool. Benieuwd naar de standaard keukens?

  Woningaanbod
  Contact