Jouw starterswoning vind je in Panakkers Zuid

6 juli '22

Op zoek naar een allereerste woning? In Panakkers Zuid verrijzen 10 rijwoningen met een slaapkamer op de entresol en een heerlijke tuin. Een ideale starterswoning met een woonoppervlakte van 47 m2. Wij vertellen je graag waarom dit wel eens jouw droomwoning zou kunnen zijn!

image alt

Een onbeschreven blad

Als koper van een nieuwbouwwoning heb je de vrije hand en kun je zelf bepalen hoe je de woning inricht zonder dat je daarvoor hoeft te verbouwen. Daarnaast zit je niet vast aan een badkamer of keuken van de oude bewoners die niet jouw smaak is. Nieuw geeft een gevoel van fris- en puurheid. Van de tegeltjes tot het sanitair en de kleuren op de muur: alles kan naar jouw smaak worden ingericht.

Genieten in je tuin

Je hebt altijd een plekje om buiten te zijn, zo kort of zo lang als je wilt. De rijwoningen in Panakkers Zuid beschikken namelijk allemaal over een fijne achtertuin met verschillende zonliggingen. Zet op een mooie dag je achterdeur open en hoor de vogeltjes fluiten. Dat is pas genieten!

Opgeruimd staat netjes!

In een kleiner huis is functionaliteit ontzettend belangrijk. Een mens heeft immers meer spullen dan hij/zij denkt, dus voldoende opbergruimte is een must. Om die reden wordt er in deze woning optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Zo bevindt zich onder de trap een berging voor het opbergen van bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen, zoals een stofzuiger en droogrek. Daarnaast staat in jouw tuin een houten berging waar je tal van spullen in kwijt kunt.

Een goede tip is om ook naar de hoogte van de ruimte te kijken en niet alleen naar het vloeroppervlak. Zo zijn de plafonds in de woonkamer lekker hoog, waardoor je een hoge wandkast zou kunnen plaatsen met extra veel opbergvakken! Kortom, over opbergruimte hoef jij je geen zorgen te maken.

image alt

Voor wie zijn deze woningen bedoeld?

Om in aanmerking te komen voor een van deze fantastische woningen maken wij gebruik van een inkomenstoets. In de huidige dure woningmarkt is het uitermate lastig om een betaalbare koopwoning te vinden. Zeker voor mensen met een lager inkomen zijn er weinig mogelijkheden.

Het is dan ook van belang dat deze woningen kunnen worden aangekocht door mensen die in de juiste doelgroep passen. Daarnaast is er sprake van een zelfbewoningsverplichting: de koper moet zelf de woning gaan bewonen voor de termijn van minimaal 5 jaar.

Om je goed voor te bereiden adviseren wij om onderstaand document met algemene informatie door te nemen. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt van de benodigde formulieren ten behoeven van de inkomenstoets. 

Documenten

Formulieren inkomenstoets

Formulieren inkomenstoets
Formulieren inkomenstoets
  Ga naar financiering
  Bekijk de woningen