23 november 2019

Najaarsactiviteit Nuenen West

Save the date!

Maak kennis met de natuurgebieden in en rond Nuenen

De jaarlijkse najaarsactiviteit staat weer voor de deur! En niet alleen voor bewoners van Nuenen West. Ook toekomstige bewoners van deze fijne nieuwbouwwijk in Nuenen zijn welkom. Wat gaan we doen?

image alt

We gaan fietsen!

Hoe kun je beter genieten van de herfst dan op de fiets? En zeker in deze periode van het jaar waarin de natuur met zijn prachtige kleuren en paddenstoelen misschien wel op zijn mooist is! Ga lekker naar buiten en maak kennis met de natuurgebieden in en rond Nuenen!

image alt

Save the date

Op zaterdagmiddag 23 november gaan we fietsen. Het is een tocht van circa 22 km en iedereen mag meedoen op zijn eigen fiets. We verzamelen om 13:00 uur bij het veldje van het Aangelag. Een gids van IVN neemt je mee in een tocht die ongeveer 2 uur duurt. Onderweg krijg je uitleg over de natuurgebieden, stoppen we af en toe en na de tocht is er natuurlijk tijd om nog even te kletsen en wat te drinken. De exacte route houden we nog even geheim. Fiets je mee?

Meld je gratis aan

Meedoen?

Meld je aan voor deze gratis fietstocht door een e-mail en vergeet niet met hoeveel personen je wilt meedoen. Zien we je de 23e?

  Omgeving Nuenen
  Meld je aan