Maak kennis met woning type C

20 april '23

Neem een kijkje in woningtype C! Deze ruime 2 onder 1 kapwoning met lichte gevelsteen is mede door de groene pergola aan de voorzijde van de woning een echte eyecatcher. Een fijne gezinswoning met 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Met een woonoppervlakte van 178 m2 kan iedereen hier zijn plekje wel vinden. De header afbeelding is interactief, dus kijk lekker rond!

Een zee van licht!

Hoe meer daglicht in huis, hoe beter: het bezorgt je meer wooncomfort en vaak zelfs voor een goed humeur. Woningtype C beschikt over grote raampartijen in de woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin die zorgen voor veel lichtinval. Met een woonoppervlakte van 145 m2 kan iedereen hier zijn plekje wel vinden. 

image alt

De master bedroom

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers, waarvan de echte eyecatcher toch wel de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning is. Deze ruime slaapkamer biedt tal van mogelijkheden voor een inloopkast, kaptafel én een fijne zithoek om 's avonds neer te ploffen met een goed boek. 

De badkamer is voorzien van een compleet sanitair, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. 

Neem contact met ons op Vragen?
  Bekijk het woningaanbod