Meld je aan voor de laatste hoekwoning

27 juni '23

Afgelopen maand lieten we je weten dat fase 1 van Panakkers Zuid officieel gaat starten met de bouw. Het goede nieuws is dat er nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar zijn, waaronder een riante hoekwoning. Interesse? Kijk maar mee!

image alt

Ruimte voor jou en je gezin

Met een woonoppervlakte vanaf 137m2, drie slaapkamers én een vrij in te delen zolder heeft hoekwoning type F genoeg ruimte voor jou en je gezin! Daarnaast woon je hier in een prachtige nieuwbouwwijk omgeven door groen. De keuken heeft grote openslaande deuren naar de tuin, die zorgen voor veel lichtinval. De auto parkeer je in de garage of op eigen oprit waar zelfs 2 auto's kunnen staan. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Klaar voor de toekomst!

Met een nieuwbouwwoning ben je goed voorbereid op de toekomst. Zo zijn alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Op het eerste gezicht kan een nieuwbouwwoning daarom hoger zijn geprijsd dan een bestaande woning, maar met een nieuwbouwwoning bespaar je je de kosten (en moeite!) van de hele duurzaamheidstransitie. Je komt hierdoor niet achteraf voor verrassingen te staan. Je kiest dus voor gezond, veilig en comfortabel wonen – en dat is op de lange termijn een heel slimme investering!

Enthousiast geworden?

Bekijk via onderstaande kavelkaart de ligging van de nog beschikbare bouwnummers. Heb je interesse in een woning? Je kunt nu zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Ik ben geïnteresseerd!