Meld je aan voor de laatste tussenwoning

12 december '22

Inmiddels zijn alle tussenwoningen van woningtype I onder optie of verkocht, maar het goede nieuws is dat er nog enkele tussenwoningen in Panakkers Zuid beschikbaar zijn. Kijk je mee?

image alt

Ruimte voor jou en je gezin

Met een woonoppervlakte vanaf 146m2, drie slaapkamers én een vrij in te delen zolder heeft tussenwoning type G genoeg ruimte voor jou en je gezin! Daarnaast woon je hier in een prachtige nieuwbouwwijk omgeven door groen. De woonkamer heeft grote openslaande deuren naar de tuin, die zorgen voor veel lichtinval. De keuken ligt aan de voorzijde, zodat je tijdens het koken de spelende kinderen op straat in de gaten kunt houden. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Klaar voor de toekomst!

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. In vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. 

Met een nieuwbouwwoning ben je dus voorbereid op de toekomst. Zo zijn alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Op het eerste gezicht kan een nieuwbouwwoning daarom hoger zijn geprijsd dan een bestaande woning, maar met een nieuwbouwwoning bespaar je je de kosten (en moeite!) van de hele duurzaamheidstransitie. Je komt hierdoor niet achteraf voor verrassingen te staan. Je kiest dus voor gezond, veilig en comfortabel wonen – en dat is op de lange termijn een heel slimme investering!

Enthousiast geworden?

Bekijk via onderstaande kavelkaart de ligging van de nog beschikbare bouwnummers. Heb je interesse in een woning? Je kunt nu zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Ik ben geïnteresseerd!