Bekijk de eerste verkoopstukken & maak kennis met de makelaar

18 december '23

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. De eerste verkoopstukken voor Molenerve fase 1 staan vanaf nu online onder het tabje 'downloads' op de bouwnummer pagina. Wat staat er in? We leggen het graag aan je uit. Daarnaast laten we je ook alvast kennis maken met de makelaar. Lees je mee?

De verkoopstukken uitgelegd

Is alles duidelijk?

De eerste verkoopstukken zijn alvast gepubliceerd, zodat je rustig de tijd hebt om alles door te nemen. Naarmate de start verkoop van Molenerve fase 1 nadert zullen we de overige verkoopstukken, zoals bijvoorbeeld de koop- en aannemingsovereenkomst, koperskeuzelijst en (juridische) situatietekening, online publiceren.

Al met al komt er dus flink wat informatie op je af. Neem de verkoopstukken daarom aandachtig door en bedenk vooraf goed wat je wilt. Zo ben je uitgebreid op de hoogte en maak je straks, als de inschrijving start, een weloverwogen keuze. Is er iets niet duidelijk? Dan kun je ons altijd benaderen via chat, e-mail of telefoon. We helpen je dan graag verder.

Bekijk de verkoopstukken
image alt

Maak kennis met de makelaar

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online of via persoonlijk contact. Alles kan, niets moet. Aan jou de keus. Voor Molenerve fase 1 hebben we Maas Makelaars en Van Santvoort Makelaars voor je klaar staan.

Maas Makelaars
Boschdijk 272
5612 HJ Eindhoven
T: 040 244 5455

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65
5716 BB Eindhoven
T: 040 269 2530

  Woning kopen
  Aanbod