Een tipje van de sluier: conceptbeelden Molenerve fase 1

18 oktober '23

Vol trots laten we je de eerste concept exterieur beelden van Molenerve fase 1 zien! De impressies zijn nog niet af, maar ze zijn te mooi om niet alvast met je te delen! De conceptbeelden geven al een goed beeld hoe mooi deze fase van Nuenen West gaat worden.

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Molenerve fase 1 zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen is het publiceren van de bouwnummers met alle concept plattegronden, interieur- en exterieurbeelden. Achter de schermen zijn we natuurlijk ook druk bezig om de beelden zo snel mogelijk definitief te maken. 

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Het woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in Molenerve fase 1? Bekijk het woningaanbod