Welke woning is jouw favoriet?

10 januari '24

We hebben de definitieve prijzen van de 30 woningen in Molenerve fase 1 bij het woningaanbod geplaatst! Nu de woningprijzen bekend zijn en op korte termijn de verkoop start, is het tijd om alvast een financiële check te doen. Dat kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. We bereiden je alvast voor zodat ook jij er klaar voor bent!

Definitieve prijzen

Nu de definitieve prijzen bekend zijn, zijn we weer een stap verder in de richting van start verkoop van Molenerve fase 1. Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Klik dan snel op onderstaande button. 

Bekijk prijzen
image alt

Waarom een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Betaal je uit eigen middelen dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen  en heb je geen financiële check nodig.

Alles over de financiële check

Vraag een financiële check aan

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Laat daarom alvast jouw financiële mogelijkheden bekijken. Maak bijvoorbeeld een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mét financiële check bij de Rabobank. 

 

 

Vraag een financiële check aan

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Behalve goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


  Financiële check
  Woning kopen