Laat alvast een financiële check doen

23 november '23

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Bij de toewijzing van de woningen is een financiële check één van de criteria die geldt. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer, dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Laat daarom alvast jouw financiële mogelijkheden bekijken.

image alt

Welke woning past bij jouw budget?

Het aanbod van Molenerve fase 1 bestaat uit een divers aanbod van 30 nieuwbouwwoningen. Zo zijn er rijwoningen vanaf €325.000 maar ook 2 onder 1 kapwoningen vanaf €660.000 en vrijstaande woningen vanaf €820.000. Op basis van alle kenmerken is een voorlopige prijs berekend per woningtype. Kijk bij het woningaanbod wat de vanaf prijzen per woningtype zijn. Wil je weten of jouw droomwoning binnen jouw budget past? Maak dan bijvoorbeeld een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mét financiële check bij de Rabobank. 

Aanvraag financiële check

Vergroot je kans op een woning

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. 

Waarom zijn er nog geen definitieve prijzen?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren voor verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de start verkoop nadert en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Bekijk de woningen
Financiële check aanvragen Lees meer
  Wat is een financiële check?