Status opschortende voorwaarden

28 maart '24

Heb jij een optie, een tekenafspraak gepland of zelfs al een woning gekocht in Molenerve fase 1? Gefeliciteerd! Voordat de aannemingsovereenkomst definitief tot stand komt en vervolgens de bouw kan starten, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken.

De opschortende voorwaarden op een rijtje

Voordat de aannemingsovereenkomst definitief tot stand komt en vervolgens de aannemer binnen de daarvoor geldende termijn gaat starten met de bouw van het project, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in artikel 15 van de aannemingsovereenkomst. Hieronder lichten we de status per opschortende voorwaarde toe:

image alt

Gunning en notaris

Zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan ontvangen alle kopers een hoerabericht. Daarmee bevestigen we dat het project doorgaat en de bouw definitief gaat starten binnen de daarvoor geldende termijn. Op dat moment krijg je als koper ook een uitnodiging om naar de notaris te gaan voor de levering van de grond. Nog even geduld dus!

Naar verwachting is in april of mei 2024 aan alle opschortende voorwaarden voldaan.