Bouwnummers met definitieve impressies en plattegronden live!

5 juni '24

De 33 bouwnummers van Molenerve fase 2 staan nu live. En we hebben nóg meer goed nieuws, want inmiddels zijn de definitieve plattegronden, interieur- en exterieurbeelden klaar. We kunnen niet wachten om ze met jou te delen, want wat zijn ze mooi geworden! Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch!

image alt

Het complete plaatje

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken en de indicatieve koopsom eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

We zijn op dit moment nog in overleg over de voorwaarden en condities van woningtype I, waardoor de prijzen van dit woningtype iets later zullen volgen.

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in Nuenen West. Kies jij voor een uitzicht op een groen veld, of staat jouw droomwoning in één van de knusse straatjes? 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Binnenkort in verkoop

De verkoop van Molenerve fase 2 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Daarnaast zullen we zeer binnenkort ook de verkoopstukken en definitieve prijzen met je delen.

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Financiële check aanvragen Lees meer
  Bekijk het woningaanbod