Wat maakt woningtype H bijzonder?

13 juni '24

Wonen in een groene wijk met ook nog eens een riante tuin! Dat kan in deze vrijstaande langgevelwoning van circa 158 m2. De woning heeft qua uiterlijk veel weg van een traditionele langgevelboerderij, maar dan voorzien van alle gemakken van nu. Lees snel verder om te zien wat deze woning zo bijzonder maakt. 

image alt

Een zee van licht!

Hoe meer daglicht in huis, hoe beter: het bezorgt je meer wooncomfort en vaak zelfs voor een goed humeur. Al bij binnenkomst wordt je begroet door een ruime en lichte hal met hoge plafonds. Daarnaast beschikt de woning over vier grote raampartijen in de riante woonkamer, die zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer heeft maar liefst twee dubbele tuindeuren.

Een master bedroom

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers, waaronder de master bedroom. Deze kamer laat niets te wensen over, want met een ruime inloopkast én ensuite badkamer creëer je hier een waar paradijs.  

De overige twee (slaap)kamers maken gebruik van een tweede badkamer die ook van alle gemakken voorzien is. Verder beschikt de bovenverdieping over een afgesloten technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger. Met het energielabel A++++ is de woning enorm energiezuinig en goed geïsoleerd. Ook heeft de woning zonnepanelen. Goed voor je portemonnee en het klimaat!  

Een uitbouw mogelijk

Is jouw woonwens groter dan wat woningtype H op dit moment al te bieden heeft? Met een uitbouw van maximaal 3 meter op de begane grond creëer je de mogelijkheid voor een nóg ruimere leefkeuken. Zo heb je zowel ruimte voor een heerlijk kookeiland als een riante eettafel. Vanuit de keuken stap je in de bijkeuken, met toegang tot de tuin, en de home office. 

We hebben alvast een keuken indeling voor de uitbouw uitgewerkt, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Uitbouw type H
Keuken uitbouw type H

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in een woning? Meld je dan aan als belangstellende, zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Molenerve fase 2. 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Ik ben geïnteresseerd!