MorgenWonen in Nuenen West

In Veld D van Nuenen West worden momenteel 19 huurwoningen gebouwd. Deze woningen worden uitgevoerd als het type MorgenWonen. Dit type combineert de voordelen van de bestaande bouw met de voordelen van nieuwbouw. Energiezuinig, onderhoudsvrij en bij oplevering klaar om in te richten. En: de bouw gaat zó snel, dat je in een mum van tijd in Nuenen West woont.

Het concept MorgenWonen

Een van de grote voordelen van MorgenWoningen is de oplevering die geheel 'woonklaar' is. Dat scheelt veel tijd, want je hoeft alleen nog maar je bank neer te zetten en je gordijnen op te hangen.

Je verkijkt je er snel op hoeveel er nog bij de afwerking van de woning komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een buitenlampje, een grasmat in de tuin of een toiletrolhouder in het toilet. In de MorgenWoningen is overal aan gedacht.

Bouw in de fabriek

Wonen in een MorgenWoning is comfortabel en onbezorgd wonen in een nagenoeg onderhoudsvrij huis met een hoogwaardige afwerking. Waarom is de afwerking van zo’n hoge kwaliteit? Dat komt door de fabrieksmatige productie. Bij MorgenWoningen staat namelijk alleen nog het monteren centraal. Het 'bouwen' wordt gedaan in de fabriek. Alle losse elementen van de woningen worden in de fabriek gemaakt en afwerkt. Die slimme bouwdelen worden kritisch getoetst en bestaan dus altijd uit hoge kwaliteit. Een geheel nieuwe manier van woningen bouwen.

Snel verhuizen

MorgenWoningen worden in extreem korte tijd gebouwd! Inmiddels een beproefd en succesvol concept. Volgens een strakke planning komt er gedurende de dag steeds een nieuwe vrachtwagen voorrijden met een ander deel van het huis. Alles is in de fabriek zorgvuldig voorbereid, waardoor er nauwelijks gebreken voorkomen bij MorgenWoningen. De woning wordt ter plekke in elkaar gezet en waterdicht gemaakt. Geen bouwstop door winterweer, geen vocht in je huis. Gewoon een heel mooi, solide huis met veel wooncomfort.

Milieubewust wonen

De MorgenWoningen zijn gebouwd om duurzaam en milieubewust te wonen. De woningen hebben een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dan traditioneel gebouwde woningen. Hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp dragen bij aan hoge energiezuinigheid. Bij bewust energieverbruik heb je zelfs helemaal geen energielasten! De duurzaamheid van MorgenWonen gaat samen met een comfortabel en gezond binnenklimaat: tochtvrij, met aangename vloerverwarming en altijd frisse lucht.

Volledig op de hoogte blijven? Maak een account aan
Lees meer Huren in Nuenen West?