30 september 2017

Ben jij er ook bij?

Op 30 september gaan we op de fiets op zoek naar de verborgen parels in de directe omgeving van Nuenen West. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

De natuur ligt aan je voeten

Bos, water, weilanden en heide, het is maar een klein stukje lopen of fietsen vanuit Nuenen West. Aan de noordwest kant van Nuenen ligt bijvoorbeeld het bos van het Nuenens Broek en de Heerendonken ligt daar weer een stukje noordelijker van. Een ander gebied maar nog steeds dichtbij is de Papenvoortse Heide. Daar zijn stuifzandgronden, heide en vennen.
Het Dommeldal is natuurlijk prachtig, maar er is nog veel meer te zien in de directe omgeving van Nuenen West. De natuur ligt hier letterlijk aan je voeten!

Wat gaan we doen?

Op 30 september gaan we op zoek naar een aantal van deze bijzondere plekken. Een ware ontdekkingstocht op zoek naar de historie, flora en fauna van de directe omgeving. En natuurlijk: Waar liggen die verborgen parels? Samen met een deskundige gids fietsen we op zaterdag 30 september door het buitengebied in de directe omgeving van Nuenen West. De fietstocht zal eindigen in Nuenen West, waar we aansluitend kunnen napraten onder het genot van drankje.

Ontdek Nuenen West

Aanmelden?

Ben jij er ook bij? Deze fietstocht is geschikt voor iedereen die op zijn eigen fiets kan komen. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! Wil je zo vriendelijk zijn om aan te geven met hoeveel personen je wilt komen?

Nadere informatie

Startlocatie: Aangelag Nuenen (Nuenen - West)
Verzameltijd: 14.15 uur
Starttijd: 14.30 uur
Eindtijd: ca. 17.00 uur

Nadere informatie: Robert Koelink of Marleen van Dongen

Ontdek de parels van Nuenen West Fiets je ook mee? Meld je aan!
Planoloog buitengebied Nuenen Maak kennis met Arie Ras