Nieuw aanbod: Westerpark - De Hoeve!

2 mei '24

Er komt nieuw woningaanbod aan in Nuenen West, namelijk Westerpark - De Hoeve. Deze fase bestaat uit 10 hoek- en rijwoningen met vrij uitzicht op het nieuw te realiseren park. Zie je jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan voor het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Nieuw woningaanbod

In De Hoeve komen in totaal 10 nieuwe woningen die worden gebouwd aan het nieuw te realiseren park in Nuenen West. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, waaronder ook één hoekwoning XL. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 141 en 153 m2. 

Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. Je krijgt nu alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. 

Bekijk woningtypes

Circa vanaf prijzen per woningtype

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de vanaf prijzen worden per woningtype. De genoemde vanaf prijzen bij het woningaanbod zijn circa indicatie prijzen en deze prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste woning van een woningtype. 

Op dit moment hebben we de eerste schetsbeelden en kenmerken op woningtype niveau met je gedeeld, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de eerste impressies en de woningplattegronden. Dat geldt ook voor de definitieve prijzen en overige specificaties op bouwnummer niveau. 

Vergeet niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?