Bouwnummers Panakkers Zuid fase 2 live!

25 augustus '23

We hebben goed nieuws, want de allerlaatste 12 woningen in Panakkers Zuid zijn vanaf nu online te bekijken. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch in Panakkers Zuid fase 2!

Tip: Door je favoriete bouwnummers toe te voegen aan je verlanglijstje krijg je informatie die is afgestemd op deze lijst. Handig toch! 

image alt

Stap verder

De eerste stappen in de voorbereidingen richting start verkoop van Panakkers Zuid fase 2 zijn gezet. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je gaan oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in Panakkers Zuid fase 2. Kies jij voor een uitzicht op een groen veld, of staat jouw droomwoning in één van de knusse straatjes in de deze wijk? 

Bekijk het aanbod

What's next?

We hopen binnenkort de definitieve prijzen van de woningen in Panakkers Zuid fase 2 met je te kunnen delen. Op dit moment is de start verkoopdatum van Panakkers Zuid fase 2 nog niet bekend, maar uiteraard houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je daarom aan als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws