Warmlopen voor Nuenen West

Op 7 mei a.s. is de allereerste editie van "Rondje Nuenen West". Een veldloop voor zowel recreatieve als wedstrijdlopers! De prachtige ronde loopt dwars door de natuur, grotendeels over onverharde paden, in het groene gebied tussen Eindhoven en Nuenen. Je rent o.a. langs Kasteel Eckart, door het Eckartse Bos, zó het mooie Dommeldal in en terug langs de Opwettense Watermolen naar de start-/finishplek in Nuenen West. Bekijk hier het parcours. Het start-/finishterrein van Rondje Nuenen West is aan de Dubbestraat in Nuenen West, bekijk hier de locatie.

Warmlopen voor Nuenen West

Hoe schrijf je je in?

Deelname aan deze loop is gratis! Inschrijven voor de 7,5 of 15 km doe je via www.inschrijven.nl. Ook na- inschrijving is mogelijk op de dag zelf. Iedereen kan meedoen, een wedstrijdlicentie of een lidmaatschap bij een atletiekvereniging is dus niet nodig. Rondje Nuenen West is voor iedereen!

Voor jong én oud

Samen met je zoon of dochter hardlopen? Of misschien zelfs wel met je kleinzoon of kleindochter? Rondje Nuenen West is geschikt voor jong én oud. Het parcours gaat dwars door de natuur, en is misschien wel het mooiste rondje van de regio! Deelnemen aan Rondje Nuenen West is gratis. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor Rondje Nuenen West!

Sportende senior

Programma

De 7,5 km is een mooie afstand om voor te trainen. Voor de recreatieve hardloper een kans om weer eens (of voor het eerst?) de loopschoenen aan te trekken én te genieten van de mooie natuur rondom Nuenen West! Voor de geoefende hardloper is 15 km een perfecte trainingsronde als voorbereiding op bijvoorbeeld de (halve) marathon of de Van Goghloop in Nuenen.

15 km run

  • 10.00 u: Start-/finish terrein open
  • 10.50 u: Verzamelen bij start-/finish
  • 11.00 u: Start (2x parcours 7,5 km)
  • 12.00 u: Wat wordt jouw eindtijd??

7,5 km run

  • 10.00 u: Start-/finish terrein open
  • 11.05 u: Verzamelen bij start-/finish
  • 11.15 u: Start
  • 11.45 u: Wat wordt jouw eindtijd??

Laat je aanmoedigen!

Zweet op je rug en bijtend op je tandvlees, maar toch knal je door! Enthousiast publiek kan daarbij enorm helpen. Rondje Nuenen West staat voor sportiviteit, doorzettingsvermogen, maar vooral ook voor plezier en gezelligheid. 
Neem daarom zoveel mogelijk vrienden, kennissen en / of familie mee om je aan te moedigen. Dit kan langs het hele parcours, maar is natuurlijk het allergezelligst bij de start-/finish locatie in Nuenen West. Iedereen is van harte welkom. Bekijk hier de route!

Aanmoedigen Nuenen West

Natuurlijk en gemoedelijk

Natuurlijk en gemoedelijk

Het parcours van Rondje Nuenen West loopt dwars door de natuur in het groene gebied tussen Eindhoven en Nuenen. Je rent door het Eckartse Bos en het Dommeldal. Dit is natuurlijk hartstikke mooi, en dat willen we ook graag zo houden! Ga daarom respectvol om met de natuur.
Omdat er in dit gebied ook mensen wonen, willen we je vragen de omwonenden te vriend te houden.

Basisschool De Mijlpaal

Eind 2018 opent Jenaplanschool De Mijlpaal haar deuren in Nuenen West. Om de kinderen én de ouders alvast het Nuenen West-gevoel en een 1e indruk van de nieuwe locatie te geven, is er voor deze kinderen de speciale "Mega Mijlpaal Run". Deze start om 10.00 uur.
Leuk om te weten:
Gedurende het hele programma van Rondje Nuenen West is er een springkussen, dit is natuurlijk voor álle kinderen die langskomen!
Meer over de Mega Mijlpaal Run.

Mega Mijlpaal Run

Like ons op Facebook

Veel gestelde vragen

Heb je niet alle informatie kunnen vinden over Rondje Nuenen West? Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het evenement.

Zit je op de Jenaplanschool? Doe dan mee aan de Mega Mijlpaal Run!
Meedoen? Schrijf je in!