Warmlopen voor Nuenen West

Bekijk de definitieve route.

Op 22 april 2018 is de tweede editie van "Rondje Nuenen West". Een prachtige run voor zowel recreatieve als wedstrijdlopers! Net als bij de eerste editie van Rondje Nuenen West loopt de prachtige ronde dwars door de natuur, grotendeels over onverharde paden, in het groene gebied tussen Eindhoven en Nuenen. Het Eckartse Bos en het mooie Dommeldal zitten natuurlijk ook weer in de route. De start-/finishplek is uiteraard weer in Nuenen West. 

Warmlopen voor Nuenen West

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven voor de kidsrun, 7,5 km, 15 km of 22,5 km doe je via www.inschrijven.nl. Iedereen kan meedoen, een wedstrijdlicentie of een lidmaatschap bij een atletiekvereniging is dus niet nodig. Rondje Nuenen West is voor iedereen!

Voor jong én oud

Samen met je zoon of dochter hardlopen? Of misschien zelfs wel met je kleinzoon of kleindochter? Rondje Nuenen West is geschikt voor jong én oud. Het parcours gaat dwars door de natuur, en is misschien wel het mooiste rondje van de regio! Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor de tweede editie van Rondje Nuenen West!

Sportende senior

Programma

De 7,5 km is een mooie afstand om voor te trainen. Voor de recreatieve hardloper een kans om weer eens (of voor het eerst?) de loopschoenen aan te trekken én te genieten van de mooie natuur rondom Nuenen West! Voor de geoefende hardloper is 15 km een perfecte trainingsronde als voorbereiding op bijvoorbeeld de (halve) marathon of de Van Goghloop in Nuenen. Voor de echte die-hards onder ons... ga jij voor de 22,5 km?!

Klaar voor de start?!

Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen van Rondje Nuenen West. De exacte starttijden kunnen hierdoor nog iets wijzigen. De kidsRun start gelijk met de eerste groep volwassenen.

7,5 km run

 • 10.00 u: Start-/finish terrein open
 • 10.45 u: Verzamelen bij start-/finish
 • 11.05 u: Start
 • 11.45 u: Wat wordt jouw eindtijd??

15 km run

 • 10.00 u: Start-/finish terrein open
 • 10.45 u: Verzamelen bij start-/finish
 • 11.00 u: Start (2x parcours 7,5 km)
 • 12.00 u: Wat wordt jouw eindtijd??

22,5 km run

 • 10.00 u: Start-/finish terrein open
 • 10.45 u: Verzamelen bij start-/finish
 • 10.55 u: Start (3x parcours 7,5 km)
 • 13.00 u: Wat wordt jouw eindtijd??

Kidsrun

Dit jaar is er speciaal voor alle kinderen de Kidsrun. Deze start gelijk met de 'volwassen run' om 10.55 uur.
Leuk om te weten:
Gedurende het hele programma van Rondje Nuenen West is er onder andere een springkussen, dit is natuurlijk voor álle kinderen die langskomen! Meer over de kidsrun.

Kidsrun

Natuurlijk en gemoedelijk

Natuurlijk en gemoedelijk

Het parcours van Rondje Nuenen West loopt dwars door de natuur in het groene gebied tussen Eindhoven en Nuenen. Je rent door het Eckartse Bos en het Dommeldal. Dit is natuurlijk hartstikke mooi, en dat willen we ook graag zo houden! Ga daarom respectvol om met de natuur.
Omdat er in dit gebied ook mensen wonen, willen we je vragen de omwonenden te vriend te houden.

Laat je aanmoedigen!

Zweet op je rug en bijtend op je tandvlees, maar toch knal je door! Enthousiast publiek kan daarbij enorm helpen. Rondje Nuenen West staat voor sportiviteit, doorzettingsvermogen, maar vooral ook voor plezier en gezelligheid. 
Neem daarom zoveel mogelijk vrienden, kennissen en / of familie mee om je aan te moedigen. Dit kan langs het hele parcours, maar is natuurlijk het allergezelligst bij de start-/finish locatie in Nuenen West. Iedereen is van harte welkom. 

Aanmoedigen Nuenen West

Like ons op Facebook

Veel gestelde vragen

Heb je niet alle informatie kunnen vinden over Rondje Nuenen West? Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het evenement.

Meedoen? Schrijf je in!
Meedoen? Schrijf je in!