Het was weer een geweldige editie!

We mogen wederom terugkijken op een heel geslaagd Rondje Nuenen West. Een prachtig parcours, lekker weer en veel enthousiaste deelnemers en toeschouwers. Dé ingrediënten voor een fantastische dag! Helaas komt aan al het moois ook weer een einde.

Startschot door Niels on Wheels

Het startschot van Rondje Nuenen West 2019 werd gedaan door Niels Vink uit Helmond, een 16-jarige leerling van het Dr.-Knippenbergcollege. Hij volgt daar de richting Sport en Bewegen. Na zijn examens in mei gaat Niels zich storten op zijn volgende doel: kwalificatie voor het rolstoeltennistoernooi van de Paralympische Spelen in Tokyo.

Op eenjarige leeftijd moest Niels vechten tegen de levensbedreigende ziekte meningokokkensepsis. Hij won, maar verloor zijn beide benen en verschillende vingerkootjes. Maar Niels is er niet de persoon naar om te treuren om wat hij niet meer heeft. Deze jonge topsporter denkt in mogelijkheden en probeert overal het beste uit te halen. Dat lukt hem bijna altijd, vooral als hij met een racket in de hand in zijn tennisrolstoel zit.

Niels, bedankt voor je hulp bij deze gave editie van Rondje Nuenen West.

Benieuwd naar de foto's?

Er is op deze stralende dag niet alleen gefilmd. Er zijn ook weer veel foto's gemaakt van het evenement. 

Bekijk het album op facebook

Like ons op Facebook

Lees hier meer! Meer weten over Nuenen West?
Interesse in Nuenen West? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!