Yes, de bouw van Panakkers Zuid gaat starten!

31 mei '23

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Panakkers Zuid, want de bouw gaat definitief van start! Ondanks dat er nog niet voldaan is aan het voorverkooppercentage van 70%, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, hebben wij besloten om met de bouw van een deel van het project te starten. Lees je mee?

Gefaseerde bouw

Zoals in het nieuwsbericht van 31 mei 2023 te lezen is wordt Panakkers Zuid opgesplitst in twee fases. Bouwfase 1 zijn 45 woningen, waarvan er op dit moment nog een aantal onverkocht zijn. Heb je interesse in één van deze woningen, dan weet je zeker dat de bouw op korte termijn start. 

De verwachting is dat aannemer BanBouw B.V. ca. medio november 2023 start met de (bouw)werkzaamheden van fase 1. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. 

Wanneer fase 2 in verkoop gaat is nu nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van fase 2.

Ook in Panakkers Zuid wonen?

Op dit moment zijn er nog een aantal van de 45 woningen in fase 1 onverkocht. Zit jouw droomwoning hier tussen? Vraag dan direct een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Het mooie is dat je zeker weet dat de bouw van jouw woning op korte termijn start. 

 

Naar woningaanbod
Wonen in Panakkers Zuid? Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws