Yes, de bouw van Panakkers Zuid fase 2 gaat starten!

20 november '23

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Panakkers Zuid fase 2, want de bouw van deze 12 gloednieuwe woningen gaat definitief van start! Lees je mee?

Gefaseerde bouw

Zoals in het nieuwsbericht van 31 mei 2023 te lezen is is Panakkers Zuid opgesplitst in twee fases. Bouwfase 1 bestaat uit 46 woningen en de verwachting is dat aannemer BanBouw B.V. ca. begin december 2023 start met de (bouw)werkzaamheden.

Fase 2 bestaat uit 12 woningen en is op 25 oktober 2023 in verkoop gegaan. De verwachting is dat de bouw van deze laatste woningen in Panakkers Zuid ca. eind maart 2024 start. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. 

Ook in Panakkers Zuid wonen?

Op dit moment zijn er nog een aantal woningen in Panakkers Zuid beschikbaar. Zit jouw droomwoning hier tussen? Vraag dan direct een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Het mooie is dat je zeker weet dat de bouw van jouw woning op korte termijn start!

Is jouw droomwoning momenteel onder optie en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reserve kandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Naar woningaanbod
Wonen in Panakkers Zuid? Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws