Wat gaat jouw favoriete woning in Veld D kosten?

5 augustus '21

De definitieve impressies staan online en de prijzen van de 10 extra woningen van Veld D fase 3 zijn definitief. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de verkoopdocumentatie van deze woningen. De datum van start verkoop hopen we binnenkort te melden. Maar eerst vakantie!

image alt

Regel alvast een financiële check

Heb je je zinnen gezet op één van die 10 mooie woningen in Veld D fase 3? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Bij de toewijzing hanteren wij een aantal criteria zoals een financiële check. Het is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. De financiële check kán in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen.

image alt

Fijne zomervakantie

Maar eerst vakantie! Of je nu thuis blijft, gaat kamperen, een strandvakantie of stedentrip gaat maken, geniet van die welverdiende vrije dagen. Kom uitgerust weer terug en dan verwachten wij daarna te kunnen vertellen wanneer de verkoop start. Heb je vragen? Wij zijn op de gebruikelijke dagen en tijden gewoon te bereiken via mail, chat en telefoon. 

  Financiële check
  Woningen