Wat maakt woningtype B bijzonder?

30 maart '23

Op zoek naar een ruime gezinswoning met een heerlijke achtertuin? Dan is deze vrijstaande woning in Panakkers Zuid misschien iets voor jou. Met een woonoppervlakte van 166 m2 heeft woningtype B genoeg ruimte voor jou en je gezin! De laatste 2 woningen zijn nu nog beschikbaar. Kijk je mee? 

image alt

Een lichte leefruimte!

Een van de opvallendste kenmerken van woningtype B zijn de grote raampartijen. Deze ramen creëren niet alleen een prachtige en lichte leefruimte, maar bieden ook een panoramisch uitzicht op de omgeving. Uiteraard heb je ook voldoende privacy, want met maar liefst 5 slaapkamers kan iedereen zijn plekje hier wel vinden. 

5 ruime slaapkamers

Woningtype B telt maar liefst vijf slaapkamers, waaronder een grote master bedroom op de eerste verdieping. Deze ruime slaapkamer biedt tal van mogelijkheden, creëer bijvoorbeeld een grote garderobe en een fijne zithoek om 's avonds neer te ploffen met een goed boek. 

De twee slaapkamers op zolder bieden geven de mogelijkheid voor een gastenverblijf, kantoor aan huis of een hobby kamer. 

 

Enthousiast geworden?

Bekijk via onderstaande kavelkaart de ligging van de nog beschikbare bouwnummers. Heb je interesse in een woning? Je kunt nu zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het woningaanbod
Neem contact met ons op Meer informatie?