Woningen Panakkers Zuid toegewezen

29 september '22

Vandaag was het een spannende dag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de woningen van Panakkers Zuid in Nuenen West hebben vandaag een bericht ontvangen. De uitslag is bekend!

Optie en aankoop

Heb je zo'n prachtige woning toegewezen gekregen? Dan is de woning voor jou gereserveerd en hoef je alleen nog maar de optie te bevestigen. Dat doe je heel eenvoudig in het Mijn Eigen Huis account. Wil je hem direct kopen of eerst nog een gesprek met de makelaar? Dan ga je verder in het digitale aankoopproces en worden de overeenkomsten opgesteld of een afspraak met de makelaar gepland. Uiteindelijk teken je de overeenkomsten heel eenvoudig online. 

Reservelijst en beschikbaar aanbod

Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan sta je op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Zijn er nog bouwnummers vrij dan zie je dat bij het woningaanbod. Heb je interesse dan vraag je simpel online een optie aan voor dat beschikbare bouwnummer. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

  Financiering
  Bekijk woningen