Logo Logo

Waar ligt Nuenen West?

Nieuwbouwplan Nuenen West ligt tussen Nuenen en Eindhoven. In deze nieuwe wijk woon je in een echt Brabants dorp met de natuur en de stad om de hoek. Nuenen West ligt in het Dommeldal tussen de Vorsterdijk, de Dubbestraat en de Boord. Midden in de natuur en toch op steenworp afstand van Eindhoven met al haar voorzieningen en zelfs vliegveld Eindhoven Airport. En met de A2, A50 en A58 dichtbij is de ontsluiting ook prima.

Ideale ligging

Kinderen kunnen lekker buiten spelen. In het weekend lekker wandelen, alleen of samen met je gezin? Het prachtige Dommeldal is vlakbij. Wil je heerlijk met vrienden of familie uit eten? Je bent binnen 10 minuten fietsen bij de beste restaurants in het centrum van Nuenen. Zoek je een wat grotere stad dan ben je zo in Eindhoven. Ideaal!

Groene omgeving

Bos, water, weilanden en heide, het is maar een klein stukje lopen of fietsen. Aan de noordwest kant van Nuenen ligt het bos van het Nuenens Broek en de Heerendonken ligt daar weer een stukje noordelijker van. Een ander gebied maar nog steeds dichtbij is de Papenvoortse Heide. Daar zijn stuifzandgronden, heide en wat vennen. De nieuwbouwwijk Nuenen West ligt aan het prachtige Dommeldal. Tussen het Dommeldal en Nuenen West wordt een park aangelegd. De natuur ligt hier letterlijk aan je voeten!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?