Planning Nuenen West

In Nuenen West komen in totaal circa 1.500 nieuwbouwwoningen, die verdeeld over verschillende bouwvelden en meerdere fases worden gebouwd en opgeleverd. Per jaar komen er ongeveer 100 woningen in Nuenen West. Dat betekent dat heel Nuenen West over circa 12-15 jaar is gerealiseerd. Bekijk hier de planning!

image alt

Westerpark De Vorsten - In voorbereiding

Aan de kop van het park komen twee appartementencomplexen, De Vorst I en De Vorst II, met in totaal 28 koopappartementen. Je woont hier straks gegarandeerd comfortabel en voorzien van alle gemakken, met het park aan je voeten.

Op dit moment hebben we de eerste schetsbeelden en kenmerken op woningtype niveau met je gedeeld, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de eerste impressies en de woningplattegronden. Dat geldt ook voor de prijzen en overige specificaties op bouwnummer niveau.

Naar verwachting gaan de woningen eind Q2 2024 in verkoop. Vergeet dus niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

Bekijk woningen
image alt

Molenerve fase 1 - In verkoop

Er komt nieuw woningaanbod aan in Nuenen West, namelijk Molenerve fase 1. Deze fase, die in samenwerking tussen BPD Gebiedsontwikkeling en Hurks is ontwikkeld, bestaat uit een divers aanbod van 30 woningen aan de noordkant van de Opwettenseweg. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 79 en 204 m2. 

De verkoop is gestart op 24 januari 15:00 uur. Alle woningtypes inclusief bouwnummers staan gepubliceerd bij het woningaanbod. Inschrijven kan tot 2 februari 15:00 uur. 

Bekijk woningen
image alt

Panakkers Zuid fase 2 - In verkoop

Op woensdag 25 oktober om 15:00 uur is de online verkoop van de woningen in Panakkers Zuid fase 2 gestart. Voorkeuren doorgeven kan tot 1 november 15:00 uur. Op 2 november is vanaf 15:00 uur de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail. 

Fase 2 van Panakkers Zuid bestaat uit 12 nieuwe vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers te liggen.

Alle woningtypes inclusief bouwnummers staan gepubliceerd bij het woningaanbod. 

Bekijk woningen
image alt

Panakkers Zuid fase 1 - In verkoop

Fase 1 van Panakkers Zuid bestaat uit 45 nieuwe vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers te liggen.

Op 21 september 2022 is de online verkoop van de woningen uit Panakkers Zuid gestart. 

Heb je interesse in een woning die in verkoop is en zie je dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website.

Bekijk woningen
image alt

Aan 't Zand - In voorbereiding

Grenzend aan de Bakertselandweg, te midden aan een bloesemgaard van fruitbomen, worden 58 sociale huurwoningen gerealiseerd. De sfeer en architectuur van het oorspronkelijke dorp zijn voelbaar. Zo bestaat het aanbod uit rug-aan-rug hoek- en rijwoningen in een sfeervolle boerderij stijl. De woningen worden omringd door groen, maar desondanks is er voldoende parkeergelegenheid in een van de drie parkeerhovens. De huurwoningen worden aangeboden door Wooninc en hebben een woonoppervlakte tussen de 57 en 64 vierkante meter. Op dit moment staat de start van de bouw gepland op eind Q2 2023. Naar verwachting zullen de woningen in de tweede helft van 2024 klaar zijn voor de verhuur. Volg Wooninc om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

image alt

Veld D – Gereed

In totaal bestaat het aanbod van Veld D uit 177 woningen , verdeeld over 3 deelfases. Het aanbod is heel divers qua woningtypes, indeling en architectuur. Veld D fase 3 is een samenwerking tussen BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Hurks vastgoedontwikkeling. Alle fases van Veld D zijn inmiddels verkocht en een groot deel is ook reeds opgeleverd en bewoond. In het 1e kwartaal van 2022 is de aannemer gestart met de bouw van de laatste woningen van fase 3, aan de Laan door de Panakkers, Panakkersdreef en Venakker.

image alt

Veld A en C - Gereed

Fase 1 van Veld A was het 1e aanbod van Nuenen West dat wij in 2014 in verkoop brachten. Deze 35 woningen waren zeer snel verkocht. Fase 2 volgde in 2016 en daarna volgde in 2018 de verkoop van 7 vrije bouwkavels. Alle woningen van Veld A zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Ook Veld C is helemaal gereed. Dit buurtje bestaat uit 52 woningen en 4 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Fiets er eens langs voor een indruk van wonen in Nuenen West! 

  Neem contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod