Planning Nuenen West

In Nuenen West komen in totaal circa 1.500 nieuwbouwwoningen, die verdeeld over verschillende bouwvelden en meerdere fases worden gebouwd en opgeleverd. Per jaar komen er ongeveer 100 woningen in Nuenen West. Dat betekent dat heel Nuenen West over circa 12-15 jaar is gerealiseerd. Bekijk hier de planning!

image alt

Panakkers Zuid fase 1 - In verkoop

Fase 1 van Panakkers Zuid bestaat uit 45 nieuwe vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers te liggen.

Op 21 september 2022 is de online verkoop van de woningen uit Panakkers Zuid gestart. 

Heb je interesse in een woning die in verkoop is en zie je dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website.

Bekijk woningen
image alt

Panakkers Zuid fase 2 - Verwacht

Fase 2 van Panakkers Zuid bestaat uit 13 nieuwe vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers te liggen.

In het nieuwsbericht van 31 mei 2023 is te lezen hoe de fasering van Panakkers Zuid tot stand is gekomen en welke bouwnummers in fase 2 zijn ondergebracht.  

Wanneer fase 2 in verkoop gaat is nu nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van fase 2.

image alt

Veld D – Gereed

In totaal bestaat het aanbod van Veld D uit 177 woningen , verdeeld over 3 deelfases. Het aanbod is heel divers qua woningtypes, indeling en architectuur. Veld D fase 3 is een samenwerking tussen BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Hurks vastgoedontwikkeling. Alle fases van Veld D zijn inmiddels verkocht en een groot deel is ook reeds opgeleverd en bewoond. In het 1e kwartaal van 2022 is de aannemer gestart met de bouw van de laatste woningen van fase 3, aan de Laan door de Panakkers, Panakkersdreef en Venakker.

image alt

Veld A en C - Gereed

Fase 1 van Veld A was het 1e aanbod van Nuenen West dat wij in 2014 in verkoop brachten. Deze 35 woningen waren zeer snel verkocht. Fase 2 volgde in 2016 en daarna volgde in 2018 de verkoop van 7 vrije bouwkavels. Alle woningen van Veld A zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Ook Veld C is helemaal gereed. Dit buurtje bestaat uit 52 woningen en 4 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Fiets er eens langs voor een indruk van wonen in Nuenen West! 

  Neem contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod