Opgeleverd

Groene hofjes en slingerende straatjes

De 1e wijk in Nuenen West is Veld A. De wijk ademt een dorpse sfeer uit met groene hofjes en slingerende straatjes met gebakken klinkers. De toegangsweg tot de groene buurt is aan de Ligtsedreef. Veld A bestaat uit 58 nieuwbouwwoningen en 5 bouwkavels. Alle woningen en kavels in deze wijk binnen Nuenen West zijn verkocht.

image alt

Dorpse, landelijke sfeer

Veld A bestaat uit 58 woningen verdeeld over 2 fases. In elke fase is het woningaanbod erg gevarieerd, zowel in woningtypes als in uiterlijk. Er komen hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en ook luxe vrijstaande woningen. Een traditionele architectuur met schuine pannendaken en bakstenen gevels benadrukt de dorpse en landelijke sfeer. Soms zijn er luiken en roeden verdeelde ramen, maar ook een wat strakkere ontwerpen komen voor. De woningen in veld A zijn reeds allemaal verkocht en in aanbouw of bewoond. 

Wil je toch in Nuenen West wonen? Kijk dan bij aanbod van andere wijken.

Aanbod van Nuenen West

Toch wonen in Nuenen West?

In Veld A zijn alle woningen uitverkocht. Niet getreurd, want in Nuenen West wordt nog volop ontwikkeld. Neem eens een kijkje bij de wijken en kijk waar je voorkeur naar uit gaat.

Wijken