Opgeleverd

Nuenen West - Veld C

De slingerende straatjes, gezellig pleintje en hofjes van Nuenen waar de woningen van Veld C in Nuenen West komen zijn duidelijk te herkennen in Veld C van Nuenen West. Hier spelen kinderen vrij op staat. In de prachtige groene woonomgeving van is het fijn wonen voor jong en oud!

image alt

Bouwkavels BPD - verkocht

Aan de rand van Veld C liggen 4 ruime bouwkavels in de gewilde nieuwbouwwijk Nuenen West. Om precies te zijn aan de Bakertse Landweg. Heerlijk vrij wonen op een ruime kavel. Een wens van velen. Inmiddels zijn alle kavels verkocht en zijn de 1e woningen in aanbouw. Heb je de kavels in Veld C gemist? Er is nog een kavel te koop in Veld A. Misschien is dat iets voor je?

image alt

Woningen - verkocht

In Veld C komen in totaal 52 woningen: 25 rijwoningen, 18 tweekappers en 9 vrijstaande woningen. De verkoop is verdeeld over 2 fases. Samenwerkingspartij Heijmans Ontwikkeling verkocht in Nieuwewets Wonen de woningen van bouwveld C. Alle woningen en kavels in dit veld zijn inmiddels verkocht, woningen in aanbouw of bewoond.

Toch wonen in Nuenen West?

In Veld A zijn alle woningen uitverkocht. Niet getreurd, want in Nuenen West wordt nog volop ontwikkeld. Neem eens een kijkje bij de wijken en kijk waar je voorkeur naar uit gaat.

Bekijk de andere wijken
Iets vragen? Neem gerust contact op
Wonen in Nuenen West? Bekijk het aanbod van BPD