Veld C
Logo Logo

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Voor de zomervakantie gaan de woningen van veld D in Nuenen West in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocedure lichten we graag alvast toe.

Lees verder

Afgelopen zondag was de tweede editie van Rondje Nuenen West. Een hele sportieve, warme en vooral gezellige dag met ruim 275 deelnemers aan de start! Het was wederom een groot succes!

Lees verder

Een primeur voor de tweede editie van Rondje Nuenen West. Dit jaar bieden we als voorbereiding een 'custom-made' training aan. Benieuwd?

Lees verder

Rondje Nuenen West

Op 22 april 2018 vindt de tweede editie van "Rondje Nuenen West" plaats. Een prachtige loop door onder andere het nieuwe Nuenen West. Je kunt kiezen tussen 7,5 km en 15 km en voor de echte die-hards onder ons is er bij deze tweede editie van Rondje Nuenen West ook nog de 22,5 km!

Lees verder

Een groot aantal belangstellenden was op woensdag 17 januari in Het Klooster in Nuenen aanwezig om meer te weten te komen over alle plannen rondom Nuenen West. Huidige en toekomstige bewoners en ook andere direct betrokkenen zijn op deze avond bijgepraat over de nieuwe plannen.

Lees verder

In 2017 is er weer veel gebeurd in Nuenen West. Er is volop gebouwd, verhuisd en georganiseerd. Dat is goed nieuws. Daarom een korte terugblik op het afgelopen jaar

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Er wordt hard gewerkt aan de bouwtekeningen van de basisschool in Nuenen West. De architecten zijn bezig met het verfijnen van de bouwtekeningen. Over het buitenaanzicht is iedereen het in ieder geval eens: het wordt een prachtig gebouw!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?