Veld C
Logo Logo

Met jouw hulp kunnen wij een woonvisie opstellen voor de 5 grootste steden van Brabant. Mogen wij je daarom wat vragen stellen? Als dank worden 35 mooie prijzen verloot en wie weet maak jij kans!

Lees verder

Voor de zomervakantie gaan de woningen van veld D in Nuenen West in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocedure lichten we graag alvast toe.

Lees verder

Afgelopen zondag was de tweede editie van Rondje Nuenen West. Een hele sportieve, warme en vooral gezellige dag met ruim 275 deelnemers aan de start! Het was wederom een groot succes!

Lees verder

Een primeur voor de tweede editie van Rondje Nuenen West. Dit jaar bieden we als voorbereiding een 'custom-made' training aan. Benieuwd?

Lees verder

Rondje Nuenen West

Op 22 april 2018 vindt de tweede editie van "Rondje Nuenen West" plaats. Een prachtige loop door onder andere het nieuwe Nuenen West. Je kunt kiezen tussen 7,5 km en 15 km en voor de echte die-hards onder ons is er bij deze tweede editie van Rondje Nuenen West ook nog de 22,5 km!

Lees verder

Een groot aantal belangstellenden was op woensdag 17 januari in Het Klooster in Nuenen aanwezig om meer te weten te komen over alle plannen rondom Nuenen West. Huidige en toekomstige bewoners en ook andere direct betrokkenen zijn op deze avond bijgepraat over de nieuwe plannen.

Lees verder

In 2017 is er weer veel gebeurd in Nuenen West. Er is volop gebouwd, verhuisd en georganiseerd. Dat is goed nieuws. Daarom een korte terugblik op het afgelopen jaar

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Er wordt hard gewerkt aan de bouwtekeningen van de basisschool in Nuenen West. De architecten zijn bezig met het verfijnen van de bouwtekeningen. Over het buitenaanzicht is iedereen het in ieder geval eens: het wordt een prachtig gebouw!

Lees verder

Ook dit jaar is er een weer een gezellige buurtborrel georganiseerd in Nuenen West. Net als vorig jaar stond op zondag 17 december de gluhwijn en warme chocolademelk klaar voor alle bewoners van Nuenen West.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?