Veld C
Logo Logo

Ook dit jaar is er een weer een gezellige winterborrel georganiseerd in Nuenen West. Net als vorig jaar én het jaar daarvoor stond op zondag 16 december de gluhwijn en warme chocolademelk klaar voor alle (nieuwe) bewoners van Nuenen West.

Lees verder

Je woont in Nuenen West tussen mensen die je al (een beetje) kent. Je komt ze tegen op straat, bij de school of in de supermarkt en je vraagt hoe het met ze gaat. Af en toe heb je eens contact en je vraagt jezelf af of je misschien een keer iets voor ze kunt betekenen of zij voor jou. Met de buurtapp van Nuenen West leer je jouw buren en wijkgenoten op een laagdrempelige manier kennen.

Lees verder

Afgelopen zaterdag 3 november vond in Nuenen West de jaarlijkse najaarsactiviteit plaats.

Lees verder

Aankomende zaterdag 3 november is de jaarlijkse najaarsactiviteit in Nuenen West. Jij bent er toch ook bij?!

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Voor de zomervakantie gaan de woningen van veld D in Nuenen West in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocedure lichten we graag alvast toe.

Lees verder

Afgelopen zondag was de tweede editie van Rondje Nuenen West. Een hele sportieve, warme en vooral gezellige dag met ruim 275 deelnemers aan de start! Het was wederom een groot succes!

Lees verder

Een primeur voor de tweede editie van Rondje Nuenen West. Dit jaar bieden we als voorbereiding een 'custom-made' training aan. Benieuwd?

Lees verder

Rondje Nuenen West

Op 22 april 2018 vindt de tweede editie van "Rondje Nuenen West" plaats. Een prachtige loop door onder andere het nieuwe Nuenen West. Je kunt kiezen tussen 7,5 km en 15 km en voor de echte die-hards onder ons is er bij deze tweede editie van Rondje Nuenen West ook nog de 22,5 km!

Lees verder

Een groot aantal belangstellenden was op woensdag 17 januari in Het Klooster in Nuenen aanwezig om meer te weten te komen over alle plannen rondom Nuenen West. Huidige en toekomstige bewoners en ook andere direct betrokkenen zijn op deze avond bijgepraat over de nieuwe plannen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?