Veld D
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Nuenen West - Veld D

Veld D van Nuenen West is alwéér een gezellige buurt met autoluwe, knusse straatjes en hofjes. Sociale contacten, gezellig borrelen met de buurt, kinderen die met elkaar spelen in een levendige wijk, het kan hier allemaal. Het ligt aan de makkelijk bereikbare Europalaan en tussen de bestaande bebouwing aan de oostkant en de Veld C aan de westkant.

Lekker thuis in Nuenen West

Veld D is net als de overige buurtjes in Nuenen West typisch dorps. Alle woningen hebben in deze buurt een moderne landelijke uitstraling net als de dorpse sfeer van Nuenen. Ook in deze buurt krijgen alle woningen een ruime voor- en achtertuin én ook je auto parkeer je op je eigen terrein. Kortom: Een mooie plek in Nuenen West waar het fijn wonen is en kinderen alle ruimte krijgen om vriendjes te maken en veilig buiten kunnen spelen.

Wonen in Nuenen West

Zoek je een nieuwbouwwoning in de omgeving van Eindhoven óf Nuenen? Er is weer een nieuw deelplan in Nuenen West. In Veld D van Nuenen West komen hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in veel verschillende varianten en groottes.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?