Nuenen West - Veld D

Veld D van Nuenen West is alwéér een gezellige buurt met autoluwe, knusse straatjes en hofjes. Sociale contacten, gezellig borrelen met de buurt, kinderen die met elkaar spelen in een levendige wijk, het kan hier allemaal. Het ligt aan de makkelijk bereikbare Europalaan en tussen de bestaande bebouwing aan de oostkant en de nieuwbouw van Veld C aan de westkant.

image alt

Lekker thuis in Nuenen West

Veld D is net als de overige buurtjes in Nuenen West typisch dorps. Alle woningen hebben in deze buurt een moderne landelijke uitstraling net als de dorpse sfeer van Nuenen. Ook in deze buurt krijgen alle woningen een ruime voor- en achtertuin én ook je auto parkeer je op je eigen terrein. Kortom: Een mooie plek in Nuenen West waar het fijn wonen is en kinderen alle ruimte krijgen om vriendjes te maken en veilig buiten kunnen spelen.

image alt

Woningaanbod in Veld D

Statig wonen met jouw gezin in een chique herenhuis, vrijstaande woning, rijwoning of 2 onder 1 kap? In dit deelplan van Nuenen West komen in totaal 177 woningen in veel verschillende varianten en groottes. Een deel hiervan is reeds in aanbouw of opgeleverd. Deelplan D gaat verdeeld over diverse fases in verkoop. Houd de pagina planning en de nieuwspagina goed in de gaten. Hier wonen? 

Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk het woning aanbod