Veld D
Logo Logo

Bereikbaarheid Nuenen West Veld D

Veld D in Nuenen West ligt op een uitstekend bereikbare locatie. De nieuwbouwwoningen staan aan de oostrand van het hele nieuwbouwplan. Waar je ook naar toe gaat, je bent er zo. 

Met de auto

Met de auto is Nuenen West goed bereikbaar. Via de Kennedylaan en de Europalaan rij je vanuit Eindhoven richting Nuenen. Vanuit Eindhoven sta je binnen 5 minuten in de gezellige nieuwbouwwijk van Nuenen West. Ook vanuit de Eindhovens Berenkuil en vervolgens de Opwettenseweg is Nuenen West heel goed te bereiken met de auto. Kortom: een ideale ligging!

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Nuenen West goed te bereiken. Er zijn 2 buslijnen die rechtstreeks vanuit het centrum naar Nuenen gaan. Dit is buslijn 21 en 22. Uiteraard is dit andersom ook zo het geval. Je kunt vanuit Nuenen West heel makkelijk met het hoogwaardige openbaar vervoer richting Eindhoven. Met de super supersnelle HOV busverbinding ben je zo in Nuenen, Eindhoven en Winkelcentrum Woensel!

Op de fiets

Nuenen West ligt tussen Eindhoven en Nuenen, aan de rand van het Eckartdal en het Eckartse bos. Fietsen is hier een feest. Je kunt namelijk vanuit Eindhoven lekker langs de Karpendonkse plassen fietsen, zo het Eckartse bos in. Binnen 15 minuten sta je dan in Nuenen West. Ook de andere kant op ben je vanuit Nuenen West snel in de dorpskern van Nuenen. Makkelijk als je nog snel even boodschappen moet doen of gezellig iets wil drinken op het terras.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?