Veld D
Logo Logo

In Veld D komen in totaal 87 woningen verdeeld over twee fases. De verkoop van de 54 woningen uit fase 1 is in juli 2018 gestart en zijn inmiddels toegewezen. Heb jij interesse in een woning in fase 2 van Veld D?

Lees verder

De inschrijving voor de 54 koopwoningen in Veld D - fase 1 is 14 augustus gesloten. De toewijzing heeft reeds plaatsgevonden en je kunt de uitslag van de toewijzing zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

De officiële inschrijving voor de woningen uit de eerste fase van veld D is gesloten. Wil jij toch nog kans maken op een woning in deze fase?

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de 54 woningen in Nuenen West - Veld D fase 1. Benieuwd of er ook een woning voor jou bij zit?

Lees verder

Met jouw hulp kunnen wij een woonvisie opstellen voor de 5 grootste steden van Brabant. Mogen wij je daarom wat vragen stellen? Als dank worden 35 mooie prijzen verloot en wie weet maak jij kans!

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! 24 juli start de verkoop van de woningen in Veld D fase 1. Markeer de datum alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Benieuwd wat de nieuwe woningen in Nuenen West gaan kosten? De prijzen zijn nu bekend.

Lees verder

Zo mooi wordt Veld D. De impressies van Veld D zijn helemaal klaar. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk de beelden.

Lees verder

In Veld D komen in totaal 87 woningen. Het plan wordt verdeeld in twee fases. Dit betekent dat straks eerst de verkoop start van 54 woningen in fase 1.

Lees verder

De plattegronden van Veld D zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk de plattegronden bij de verschillende woningtypes.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?