Veld D
Logo Logo

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Op 24 juli zijn we gestart met de verkoop van de eerste fase van Veld D. Op 7 augustus is de inschrijving gesloten en op 14 augustus was de toewijzing. Tijd om de balans op te maken.

Lees verder

Help, ik heb een tuin!

Eindelijk, je hebt de sleutel gekregen van jouw prachtige woning in Nuenen West! Het inrichten kan beginnen; je hebt de keuken besteld, de kleur van de muren gekozen en de bank zo gezet dat je geweldig uitzicht hebt op de tuin. Maar die tuin lijkt nu eigenlijk nog het meest op een bouwput en je budget is wel zo’n beetje op. Hoe kan je hier nou wat moois van maken?

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Veld D is in verkoop gegaan met een extra service voor kopers. Namelijk digitaal ondertekenen. En met succes!

Lees verder

In Veld D komen in totaal 87 woningen verdeeld over twee fases. De verkoop van de 54 woningen uit fase 1 is in juli 2018 gestart en zijn inmiddels toegewezen. Heb jij interesse in een woning in fase 2 van Veld D?

Lees verder

De inschrijving voor de 54 koopwoningen in Veld D - fase 1 is 14 augustus gesloten. De toewijzing heeft reeds plaatsgevonden en je kunt de uitslag van de toewijzing zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

De officiële inschrijving voor de woningen uit de eerste fase van veld D is gesloten. Wil jij toch nog kans maken op een woning in deze fase?

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de 54 woningen in Nuenen West - Veld D fase 1. Benieuwd of er ook een woning voor jou bij zit?

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! 24 juli start de verkoop van de woningen in Veld D fase 1. Markeer de datum alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?